top of page

Wij oefenen een bewegelijke vorm van yoga. De asana's, oftewel houdingen, worden aan elkaar "gebreid'  zodat de deelnemer continue zich rustig vanuit de ene naar de andere beweegt. Door de synchronisatie van de adem en de beweging ontstaat er uiteindelijk één lange "flow".


Tussendoor staan we even stil in een asana. U neemt dan de tijd, door kleine verbale aanwijzingen, om dieper in de houding te komen. Zo ontdekt u de mogelijkheden van uw lichaam, en observeert wat de houding met u doet. 

 

Ik neem zelf dan de kans om te helpen uw grenzen opzoeken. Ik observeer uw houding en geef een begeleidende hands-on "adjustment", mits u daarvoor openstaat. Een voorbeeld hiervan is een hand op de schouder om dieper in een twist te komen.

 

Door deze tijd voor uzelf te nemen, wordt u rustiger "off the mat". Dit stelt het u in staat om helderder te denken, rustiger te handelen en uw werk beter uit te voeren.

LESSEN

Gentle Flow

Na een korte meditatie, beginnen we met opwarmen. Dit kan ook de vorm van een Tai Chi oefening nemen. Daarna, zoeken we stap voor stap onze grenzen op door kracht- en balans-houdingen, core strength oefeningen en stretches te doen.

 

We sluiten de les af met een diepe ontspanningsoefening.

 

 

 

All Levels Flow

De manier waarop de All Levels les wordt gegeven zorgt voor een toegankelijke sfeer waarin iedereen kan meedoen in zijn eigen tempo en moelijkheidsgraad.

Alternatieven voor de houdingen worden voorgedaan zodat we blijven "in de flow".  

 

Een fijne les voor zowel de beginner als degenen met yoga of sport ervaring.

 

 

 

Sauna Yoga

Sauna yoga is een begrip uit Finland die haar debuut maakt in Nederland. Deze 30 minuten gedurende les wordt in sauna  op 50graden gegeven. De oefeningen worden meestal zittend gedaan en op een zeer rustige tempo uitgevoerd.

 

Sauna yoga is niet te vergelijken met “Hot” of “Bikram” yoga. 

 

Klik                voor meer informatie.

bottom of page